Gazi İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://yenisehirgaziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞEHİTLİK MAH. FABRİKA CAD. GAZI ILK OKULU BLOK NO 29 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
VİZYON : Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve dünya gereksinimlerini benimseyerek geleceğe yön veren yenilikçi ve eğitimde lider okul olmak.
MİSYON : Türk milli eğitimin genel amaçları doğrultusunda, eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:30 - 12:20 12:40 - 17:30
Servis :
Ulaşım : Şehir içi hat araçları
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ K101 (BİRİNCİL İHTİYAÇ YARATICI DÜŞÜNME) PROJEMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.